SQM Time

Time registration services

Chiptiming
SQM biedt deelnemers de mogelijkheid om online in te schrijven voor uw evenement via een snel en eenvoudig registratiesysteem op onze eigen site. Dit geeft tal van voordelen voor de organisatie.
Borstnummer met chip

Borstnummers kunnen ook gecombineerd worden met een chip zodat iedere atleet na het opspelden van het borstnummer meteen helemaal klaar is om van start te gaan!

Inschrijven

SQM biedt deelnemers de mogelijkheid om online in te schrijven voor uw evenement via een snel en eenvoudig registratiesysteem op onze eigen site. Bekijk ook alle uitgebreidere mogelijkheden met Larssie.com

LED
aanhangwagen

LIVE resulaten, countdown, reclame boodschappen... Alles is mogelijk op het 5x3m. grote LED scherm.

(TV) Schermen

Schermen waar wij (LIVE) resultaten op publiceren. Deelnemers kunnen direct hun uitslagen raadplegen.

Wedstrijd-klokken

Timing? Een wedstrijdklok is een absolute must voor uw evenement. Deze kunnen apart gehuurd worden maar worden meestal meegeleverd bij ieder evenement.
OOK MOGELIJK OP VOERTUIGEN!

Spelden

Samen met de borstnummers leveren wij ook speldjes die nodig zijn om het borstnummer te bevestigen. Deze kunnen gekocht worden per 250 deelnemers. 4 speldjes zitten aan elkaar vast.

Start-finish bogen

SQM beschikt over meerdere start en finish bogen zodat deelnemers van uw evenement meteen de start en aankomstzone zullen herkennen. Deze kunnen apart gehuurd worden maar kunnen ook worden meegeleverd bij ieder evenement.

Startpistolen

Bij de start van een sportevenement kan een startschot niet ontbreken! Deze startpistolen kunnen NIET apart gehuurd worden.

Event management

SQM heeft mensen die ervaring hebben met zowel grote als kleine evenementen in vele takken van de sport. Wij gebruiken die ervaring om uw evenement tot een ongekend succes te maken.

Persoonlijke Certificaten

Deelnemers kunnen zelf hun persoonlijk certificaat downloaden in de uitslagen lijst of op locatie direct na finishen printen!

Borstnummer met sponsorslogo

Al onze borstnummers kunnen wij afleveren in full color zodat het logo's van uw sponsors steeds goed tot hun recht komen. Het prijsverschil met zwart-wit borstnummers is bewust minimaal gehouden.