SQM Time

Horst Raid & Nature run 2021

De Horst Raid brengt je door de mooiste bossen van het Hageland met een start aan het prachtige Kasteel van Horst, doorheen het unieke Troostembergbos, Chartreuzebos en het Kasteel van Cleerbeek.

Voor de loopliefhebbers organiseren we een prachtige natuurloop doorheen de mooie landschappen, bossen, velden, holle wegen, en dat in 3 afstanden: 8, 12 en 20 km. De loop is zowel uitdagend, met respectievelijk 85, 195 en 300 hoogtemeters, als haalbaar voor de beginnende loper. Ook fietsers kunnen van deze prachtige natuur genieten met een mountainbike-parcours van 25 of 35 km.

Voor de sportievelingen op zoek naar een extra uitdaging organiseren we ook een heuse Duo Raid. Dit superpopulaire concept gaat meestal door in de Ardeense bossen, maar wij brengen het voor de eerste keer naar het Hageland! Een unieke uitdaging waarbij je als duo achtereenvolgens met je partner 35 km mountainbiket, gevolgd door 12 km trailrun om te eindigen met 8 km runbike, waarbij iemand loopt en iemand fietst. Met zijn 1 000 hoogtemeters is dit een echte uitdaging, maar ook de ideale gelegenheid om kennis te maken met een echte Raid. In dezelfde mooie omgeving is er ook een kortere afstand voor beginners, met ook wat minder hoogtemeters: 25 km mountainbike, 8 km trailrun en 6 km runbike.

Maar Horst Raid is nog zoveel meer dan een gewone sportieve uitdaging. Naast het parcours wordt er gezorgd voor een unieke experience, met onder andere oppeppende muziek en animatie. Na je sportieve exploten, kan je samen met je supporters in dezelfde prachtige omgeving ook nog genieten van een heerlijke barbecue.

In elke inschrijving zijn bevoorrading, een uniek Horst Raid-Survivor T-shirt, en een unieke beleving op en naast het parcours inbegrepen.

Locatie

Horststraat 28
3220 Holsbeek
Belgiƫ

Datum

zondag 25 april 2021