SQM Time

Koningsrun Sittard 2020

Koningsrun Sittard 2020
Dodenherdenking & Koningsdagfestiviteiten in binnenstad van Sittard gaan niet door vanwege coronavirus

Oranjecomité Sittard heeft overleg met de Oranjebond en Gemeente Sittard-Geleen besloten om alle Koningsdagfestiviteiten op 27 april en Dodenherdenking op 4 mei in de binnenstad van Sittard dit jaar af te gelasten vanwege het coronavirus.

De maatregelen tegen het coronavirus gelden tenminste tot 6 april. Deze maatregelen hebben dusdanige grote invloed op de voorbereidingen, dat het programma niet kan worden gerealiseerd zoals beoogd. Ook het verlengen van de maatregelen van de maatregelen ligt nog op de loer.

Koningsdag Sittard
Op het programma stond dit jaar onder andere publiekstrekker bicycle showband Crescendo, feestelijke muzikale oecumenische dienst, Koningsrun, Koningsdans, diverse markten en meer. Deze festiviteiten gaan dus niet door.

Oranjecomité Sittard wil graag alle partners, sponsoren en betrokkenen bedanken die de afgelopen maanden hebben gewerkt aan de Koningsdagfestiviteiten. Mocht de situatie het 27 april toestaan dan onderzoekt de organisatie om de Koningsdagfestiviteiten kleinschalig doorgang te laten vinden. Voor Dodenherdenking geldt dezelfde insteek.

Locatie

Markt -
- Sitttard
Nederland

Datum

maandag 27 april 2020