SQM Time

Diensten tijdsregistratie

Chiptiming
SQM biedt deelnemers de mogelijkheid om online in te schrijven voor uw evenement via een snel en eenvoudig registratiesysteem op onze eigen site. Dit geeft tal van voordelen voor de organisatie.
Borstnummer met chip

Borstnummers kunnen ook gecombineerd worden met een chip zodat iedere atleet na het opspelden van het borstnummer meteen helemaal klaar is om van start te gaan!

Inschrijven

SQM biedt deelnemers de mogelijkheid om online in te schrijven voor uw evenement via een snel en eenvoudig registratiesysteem op onze eigen site. Dit geeft tal van voordelen voor de organisatie.

Photofinish

Voor sporten waar het timen op de finish een grote nauwkeurigheid vereist kunnen we tijdregistratie leveren tot op 1/15.000 seconde nauwkeurig en vastgelegd op beeld, dus onweerlegbaar en overtuigend.

Scoreborden

Om atleten en publiek op de hoogte te houden van de scores en de resterende speeltijd kunnen scoreborden worden ingezet. Indien dit maar een enkele keer nodig is, of voor een evenement een speciaal scorebord nodig is kunnen wij u daarmee helpen.

Wedstrijd-klokken

Timing? Een wedstrijdklok is een absolute must voor uw evenement. Deze kunnen apart gehuurd worden maar worden meestal meegeleverd bij ieder evenement.

Speldjes

Samen met de borstnummers leveren wij ook speldjes die nodig zijn om het borstnummer te bevestigen. Deze kunnen gekocht worden per 1.000 in een doosje maar ook per 4 verpakt in een plastic zakje.

Start-finish bogen

SQM beschikt over meerdere start en finish bogen zodat deelnemers van uw evenement meteen de start en aankomstzone zullen herkennen. Deze kunnen apart gehuurd worden maar kunnen ook worden meegeleverd bij ieder evenement.

Startpistolen

Bij de start van een sportevenement kan een startschot niet ontbreken! Deze startpistolen kunnen apart gehuurd worden maar worden meestal meegeleverd bij ieder evenement.

Event management

SQM heeft mensen die ervaring hebben met zowel grote als kleine evenementen in vele takken van de sport. Wij gebruiken die ervaring om uw evenement tot een ongekend succes te maken.

SMS-service

Dit kan gaan van een leuke herinnerings SMS tot een SMS met de individuele finishtijd.

Borstnummer met sponsorslogo

Al onze borstnummers kunnen wij afleveren in full color zodat het logo's van uw sponsors steeds goed tot hun recht komen. Het prijsverschil met zwart-wit borstnummers is bewust minimaal gehouden.